Aan en Afmelden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze club!  Voor zowel de mini’s (6 tot 12 jaar), de jeugdteams (12 tot 18 jaar) als Dames-en Herenteams en vrijetijdsteams is er plaats bij de jongenslijn en meisjes/dames/herenlijn. Je kunt je aanmelden als lid door een mailtje te sturen naar secretariaat@vvpollux.nl. Vermeld daarbij je naam en leeftijd.

Je wordt dan door de trainer uitgenodigd om een 3-tal proeftrainingen mee te draaien.

Afmelden als lid

Jammer dat je – om welke reden dan ook – onze vereniging gaat verlaten. Het is belangrijk en verplicht, dat je dit doet middels het afmeldformulier. Dit formulier kun je invullen en mailen naar de ledenadministratie.

Het e-mailadres is: ledenadministratie@vvpollux.nl. Het is dus NIET voldoende om je afmelding alleen aan je trainer door te geven!

Let op: Bij het niet correct afmelden blijf je dus als lid geregistreerd en zal er contributie van je rekening worden afgeschreven. Deze betalingen worden niet teruggestort.

Je kunt op 2 momenten je lidmaatschap opzeggen:

1. Aan het einde van het seizoen, je moet je dan uiterlijk 1 mei afmelden. Je betaalt dan contributie tot en met juni.
  2. Halverwege het seizoen, je moet je dan vóór 1 december afmelden. Je betaalt dan contributie tot en met januari.

Afmelden gedurende het seizoen is enigszins ongebruikelijk en eerlijk gezegd ook vervelend en wel om de volgende redenen:

• Wij stellen met zorg onze teams samen voor een compleet seizoen.
  • Door een tussentijdse afmelding kunnen er problemen in het team ontstaan of in de competitie.
  • De kosten van materiaal, zaalhuur en Nevobo lidmaatschap zijn begroot voor een compleet seizoen.
  • Het tussentijds opzeggen heeft consequenties voor onze begroting.

Kleding inleveren

Let er ook op dat je je wedstrijdshirt inlevert na het beëindigen van je lidmaatschap. Je kunt hiervoor contact opnemen met de kledingcommissie via de mail op kledingcommissie@vvpollux.nl. De incasso van het kledinggeld wordt pas gestopt als je het wedstrijdshirt hebt ingeleverd. Voor het inleveren organiseert de kledingcommissie aan het einde van het seizoen ook een kleding inlevermoment. Deze datum wordt via de mail en Facebook bekend gemaakt. Wij vonden het fijn dat je voor onze vereniging hebt gespeeld en wensen je veel succes bij alles wat je verder gaat doen!

Verhuizing

Als je in de loop van het seizoen verhuist, geef dit dan ook even door aan de heer Broekhuizen van onze ledenadministratie (ledenadministratie@vvpollux.nl).

aanmeldingsformulier lid VV Pollux.docx
Microsoft Word document 34.6 KB