Scheidsrechters-commissie

Tijdens de competitie is het erg belangrijk dat er scheidsrechters zijn, die een wedstrijd in goede banen leiden.

Per competitiespelend team van NeVoBo moet er een scheidsrechter beschikbaar zijn.

Tijdens thuiswedstrijden moet de vereniging zorgen voor scheidsrechters (jeugdwedstrijden en senioren

t/m 2e klasse en de tweede scheidsrechter bij 1e klasse wedstrijden) met een NeVoBo licentie.

De scheidsrechterscoördinator heeft de taak om al deze zaken in goede banen te leiden.

Wanneer een scheidsrechter verhinderd is te fluiten, probeert deze eerst zelf vervanging te regelen.

Wanneer dit niet lukt, wijst de scheidsrechterscoördinator een andere scheidsrechter aan.

Wanneer je belangstelling hebt om scheidsrechter te worden of voor Pollux wil gaan fluiten kun je contact

opnemen met de scheidsrechter-coördinator.

Onze scheidrechter-coördinator is Benno Veldscholten:  scheidsrechter@vvpollux.nl